• USP block
  • USP block
  • USP block
  • USP block
USP block
USP block
USP block
USP block

Termékvisszaküldés

Felajánlunk Önnek egy 30 napos termékvisszaküldési jogot webáruházunkból történő vásárlás esetén.

* 30 nap a termék kézhezvételének napjától számít.
* A visszárut nem lehet kicsomagolni, felszerelni vagy egyéb más módon használni, és helyesen és biztonságosan kell tárolni.
* A visszáru ugyanolyan állapotban kell legyen, mint a kiszállításkor.
* Termékvisszaküldési jog nem alkalmazható a raktáron nem található termékekre, vagy akciós termékekre.
* Jogosulatlan termékvisszaküldést nem fogadunk el és nem térítünk vissza.

Minden termékvisszaküldés a 'Minden ami fogantyú' címkével kell legyen ellátva szállításkor. A visszaküldés szállítási költsége levonásra kerül a visszaküldött termék jóváírásából. A termékvisszaküldés szállítási költsége 14 € 2,5 kg-os súlyig, és 16 € 2,5 kg feletti rendelés esetén. Vissztermékre, amely meghaladja a 1200 mm-t, további 80 €-t kell fizetni.

Hogyan kell a terméket visszaküldeni
1) Írjon nekünk e-mailt az alábbi címre info@mindenamifoganytu.hu, ahol megadja rendelési számát, a termék nevét, a termék kódját, a mennyiséget és a termékvisszaküldés okát.
2) Ezt követően kapni fog e-mailben egy jóváírást a visszáruról egy termékvisszaküldési címkével együtt.
3) Nyomtassa ki, helyezze be a csomagolólevél másolatát a visszáruba és adja meg a nevét és a rendelés számát jól láthatóan a csomagolólevélen. Tegye rá a visszáru címkét a csomagra. Kérjük, győződjön meg róla, hogy az árut megfelelő módon csomagolta be, és hagyja az Önhöz legközelebbi DHL ponton.
Rákereshet a legközelebbi DHL pontra itt.
4) A kézhezvételt követően a visszáruterméket ellenőrizni fogjuk, hogy megbizonyosodjuk róla, hogy minden része a visszáru csomagban található, és hogy a termék újra eladható állapotban van.
5) Megkapja a rendelése visszatérítését, a visszaküldési költéget levonva, amint megkapjuk visszaküldési rendelését. Heti rendszerességgel intézzük a termékvisszaküldéseket, ez legfeljebb 5 munkanapig tarthat mielőtt kezeljük és jóváírjuk az Ön visszáruját.
6) Kapni fog egy visszaigazoló e-mail-t, amint az Ön termékvisszaküldése feldolgozásra került és jóváírtuk.