• USP block
  • USP block
  • USP block
  • USP block
USP block
USP block
USP block
USP block

Rólunk

2013-ban indult útjára egy helyi webáruház Svédországban, és azóta folyamatosan növekszik. Ma már 17 országban jelen van, 13 különböző nyelven.

Minden egy szenvedéllyel kezdődött azon termékek iránt, melyeket ma értékesítünk. Lenyűgöző, hogy egy olyan kis részlet, mint egy fogantyú, gombfogantyú vagy akasztó milyen nagy hatással lehet otthona teljes belső berendezésére. Egy fogantyú vagy gombfogantyú fő célja természetesen a funkció - kinyitni és becsukni szekrényeket és fiókokat. Viszont ma már a design legalább annyira fontos szerepet tölt be, mint a rendeltetés.

Célkitűzésünk nagyon egyszerű: jó minőségű fogantyúk, gombfogantyúk és akasztók készítése mindenki részére, aki ugyanúgy értékeli a jó tervezést, mint mi. Ennek érdekében létrehoztunk egy helyi webáruházat egész Európában és Észak Amerikában, melyet egy olyan nemzetközi csapat támogat, akik gondoskodnak mindenről az ügyfélszolgálattól kezdve, a fogantyúk rendelésén át a termékfejlesztésig.

Portfóliónkban több mint 800 termék található, több mint 10 különböző beszállítótól. Néhány közülük nagy, ismert márkák beszállítója, míg mások kisebbek. Folyamatosan keresünk új, exkluzív tervezőket, akikkel együttműködhetünk, így versenyképesek maradunk és hatást gyakorolhatunk a belsőépítészet jelenlegi trendjére.

Kíváncsi, hogy mely országokban vagyunk jelen és a helyi nyelven mi a nevünk? Itt találja a listát:
Ausztria, AlleGriffe
Belgium, AlleGreepjes
Dánia, Alt i Greb
Észtország, Kapinupud
Finnország, Kaikki Kahvat
Franciaország, Boutons & Poignées
Németország, AlleGriffe
Olaszország, Pomelli & Maniglie
Lettország, MēbeļuRokturi
Hollandia, AlleGreepjes
Norvégia Allebeslag
Lengyelország, Wszystkie Uchwyty
Svédország, Allabeslag
Egyesült Királyság, All Handles & Pulls
Amerikai Egyesült Államok, All Handles & Pulls

Hivatalos nevünk:
Allabeslag Sverige AB
De Geersfors 25
59198 Motala
Sverige
Adószám: SE556917867501